Ledig drosjeløyve i Kviteseid kommune

Drosjeløyve nr H-47 er ledig i Kviteseid kommune. Det er Telemark fylkeskommune som gje konsesjon. Søknadsfristen er 21.september, men den er utsett inntil vidare. I tillegg til ordinær drosjeverksemd av privatpersonar så har det offentlege transportbehov for å kunne dekke sine lovpålagte tenester.

Kontakt gjerne ordførar eller rådmann for meir info. Tlf. 35068100

Full utlysingstekst på Telemark fylkeskommune heimeside finn ein her.

Kontaktperson for Telemark fylkeskommune er Tore Felland Storhaug tlf. 47415482.