woman visiting grandmother in nursing home

Dagsenter for heimebuande personar med demens

Midtsundtoppen Dagsenter er eit dagtilbod for heimebuande personar med kognitiv svikt eller demens i tidleg fase. Tilbodet er ope måndag, tysdag, onsdag, fredag. På torsdag reiser dei tilsette ut på heimebesøk.
Dagsenteret, i samarbeid med friviljuge, legg til rette for gode opplevingar i fellesskap med andre og tilbyr ulike aktivitetar etter behov og interesser. Me tilbyr henting til og frå heimen, måltid i eit triveleg miljø og avlasting for pårørande.

Kommunen tek ein liten eigenandel. Prisen inkluderar transport, frukost og lunsj.

Sansehage
Ved hjelp av øyremerka statlege midlar vart det  i samarbeid med gartner laga eit «hageprosjekt» i 2019/2020. Dagsenteret hadde tidlegare fått ein stor og flott glasveranda med panoramautsikt over Sundkilen.
Me ynskte å lage ein grusveg frå verandaen, bortover plenen og fram til eit hageanlegg med mange ulike prydplanter, som t.d roser, klematis, kaprifol, kattemynte og villvin. Det var viktig å få inn planter med god duft, og planter som tiltrekkjer seg insekt. Ei fontene, eit fuglebad og fuglekasser kom og på plass i nærleiken av fleire benkar ein kan sitje og kose seg på.
Denne delen av hagen har blitt ein fin samlingsplass for brukerane av dagsenteret, men og for bebuerar på Midtsundtoppen og pårørande når dei er på besøk.

Sjå hageutvikling.no for bilete og meir informasjon

Dagsenter tlf.: 40 91 67 15

Opningstid: 
Måndag, tysdag, onsdag: 08:00-15:30
Torsdag: Stengt
Fredag: 08:00-15:00

Her kan du søke om denne tenesten. 

Portrait of little girl smiling on background of the blue sky

Dagsenter for menneske med utviklingshemming

Krodokk er eit dagsenter for menneske med utviklingshemming. Her er det tilbod om aktivitetar iform av handarbeid, matlaging og fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet består av trim i gruppe, svømming og turar i nærområdet.

Avdelingsleiar: Kari Sundet

Tlf.: 35 06 81 81

Send e-post  

Her kan du søke om denne tenesten.