Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ledige stillingar

På denne sida kan du sjå kva for stillingar som er under utlysing der kommunen sjølv er arbeidsgjevar.

Du kan nytte alle nettlesarar, - berre ikkje Internet Explorer

 

2.gongs utlysing - ergoterapeut 100 % fast stilling

Kviteseid kommune ligg sentralt i Vest-Telemark med kort veg til vest, øst og sørlandet. Me har skjønn natur. Me har golfbane, klatrevegg og kjekke fritidstilbod til born, unge og vaksne. Om vinteren er det mogleg å gå på ski og køyra alpint. Me har skiannlegg i Vrådal, berre 15 minuttars køyring frå Kviteseid sentrum. 

Ergoterapeut

Helsefagarbeidar/sjukepleiarstudent/assistent i 2 x 16,9 % fast helgestilling

KOS er ein sjukeheim med totalt 29 plassar fordela på 24 langtidsplassar, 4 korttidsplassar, 1 avlastningsplass og 1 ØHD-plass. På KOS vil du møte ei variert pasientgruppe med stor variasjon i sjukdomsbilete og funksjonsnivå. Dei tilsette trivst godt saman, og er ein omsorgsfull og fagleg engasjera gjeng, med fokus på omsorg, trivsel og fagleg forsvarleg helsehjelp til pasientane

Dame ute med pleier

Helsefagarbeidar/sjukepleiarstudent/assistent i 2 x 15,02 % fast helgestilling

KOS er ein sjukeheim med totalt 29 plassar fordela på 24 langtidsplassar, 4 korttidsplassar, 1 avlastningsplass og 1 ØHD-plass. På KOS vil du møte ei variert pasientgruppe med stor variasjon i sjukdomsbilete og funksjonsnivå. Dei tilsette trivst godt saman, og er ein omsorgsfull og fagleg engasjera gjeng, med fokus på omsorg, trivsel og fagleg forsvarleg helsehjelp til pasientane.

KOS sommer 23

Sjukepleiar/vernepleiar 80 % fast stilling ved Kviteseid omsorgssenter

KOS er ein sjukeheim med totalt 30 plassar fordela på 24 langtidsplassar, 4 korttidsplassar, 1 avlastningsplass og 1 ØHD-plass. På KOS vil du møte ei variert pasientgruppe med stor variasjon i sjukdomsbilete og funksjonsnivå. Dei tilsette trivst godt saman, og er ein omsorgsfull og fagleg engasjera gjeng, med fokus på omsorg, trivsel og fagleg forsvarleg helsehjelp til pasientane.

KOS

Helsefagarbeidar 50 % fast stilling ved Kviteseid omsorgssenter

KOS er ein sjukeheim med totalt 30 plassar fordela på 24 langtidsplassar, 4 korttidsplassar, 1 avlastingsplass og 1 ØHD-plass. På KOS vil du møte ei variert pasientgruppe med stor variasjon i sjukdomsbilete og funksjonsnivå. Dei tilsette trivst godt saman, og er ein omsorgsfull og fagleg engasjert gjeng, med fokus på omsorg, trivsel og fagleg forsvarleg helsehjelp til pasientane.

Sykepleiere Still

Helsefagarbeidar 100 % vikariat ved Kviteseid omsorgssenter

KOS er ein sjukeheim med totalt 30 plassar fordela på 24 langtidsplassar, 4 korttidsplassar, 1 avlastingsplass og 1 ØHD-plass. På KOS vil du møte ei variert pasientgruppe med stor variasjon i sjukdomsbilete og funksjonsnivå. Dei tilsette trivst godt saman, og er ein omsorgsfull og fagleg engasjert gjeng, med fokus på omsorg, trivsel og fagleg forsvarleg helsehjelp til pasientane. 

"Illustrasjonsfoto Colourbox Hender"

Energibuntar med glede og latter og stort hjarte, sjå her!

Er du ein energibunt som elskar å spreie glede og latter? Har du ei kreativ sjel og eit stort hjarte? Da er det deg me leitar etter til vårt fantastiske dagsenter!

Krodokk dagsenter har ein ledig plass til ei ny stjerne på deira lag, og me håpar det blir deg!

På Krodokk kan du aktivt bidra til at dei herlege brukerane får ein meiningsfull og morosam kvardag full av spanande aktivitetar og sosialt samvær. Ingen dag er lik, og det er nettopp det som gjer jobben så gjevande og morosam. Det er berre din kreativitet som set grenser for kva me kan finne på!

Krodokk på tur

Vil du vere med på laget vårt?

Me er ein gjeng som har det kjekt saman på jobb og innimellom på fritida finn me på kjekke ting saman. Me stilte mellom anna lag i Holmenkollstafetten denne våren. Om springing ikkje er noko for deg har me bruk for eit HEIA lag som er like stort. I jobbane våre er barnet i sentrum og me stortrivs med ungane på skulen. Ta kontakt med vår sporty, gøyale og omsorgsfulle leiar, Odd-Arne om du vil høyra meir om skulen vår. 

Holmenkollen

Fagarbeidar inntil 100 % fast stilling

Kviteseid kommune ligg i Vest-Telemark og har knapt 2 500 innbyggjarar. Kommunen har flott natur og eit allsidig turisttilbod, både sommar og vinter. I tillegg til eit aktivt jordbruk er det ulike former for næringsverksemd, mellom anna med over 50 kompetansearbeidsplassar i Vest-Telemark næringspark. Kommunen legg til rette for bustadbygging og næringsutvikling. Kommunen har to oppvekstsenter, idrettshall og kunstgrasbane. Kommuneadministrasjonen held til i Kviteseidbyen.

Det er golfbane, skisenter og klatrefelt i kommunen og me har ei rekke lag og organisasjonar for fritidstilbod og engasjement for den som ynskjer dette. Det blir arrangert fleire festivalar og marknadar gjennom året, både for born og vaksne

Students doing homework for school together